Recept: Hot´Horse polpeti

Recept Hot´Horse polpeti

Mleto meso iz konjskega stegna ali pleč za okusne Hot´Horse polpete. Hitra priprava v pol ure omogoča, da preostali čas namenite pomembnejšim stvarem in si zagotovite popoln dan!

Pripravite odlične polpete in si jih privoščite skupaj s solato za zares poseben okus in pravo Hot´Horse kulinarično izkušnjo! Meso in vse potrebne sestavine najdete v Hot´Horse Deli-ju na tržnici Koseze v Ljubljani.

Izberite udoben nakup. Izberite spletni Hot´Horse Deli!

Hot´Horse polpeti
Natisni
Sestavine
  1. 500g mletega mesa
  2. 1 srednje velika čebula
  3. 3 stroke česna
  4. 2 jajci
  5. 5 żlic ovsenih kosmičev
  6. 2-3 žlice drobtinic
  7. Żlička soli
  8. Ščep popra
  9. Żlica nasekljanega peteršilja
Navodila za pripravo
  1. 1. Kosmiče namočimo v mlačno vodo za 10 minut in jih nato temeljito ožamemo.
  2. 2. Čebulo sesekljamo in na dobro segreti ponvi popražimo do zlato rumene barve.
  3. 3. Vse preostale sestavine zmešamo, najbolje kar z rokami.
  4. 4. Oblikujemo polpete, ki jih popečemo na vsaki strani do svetlo rjave barve.
Opombe
  1. Če želite pripraviti čufte, popečeno meso dodatno kuhamo v paradižnikovi omaki 5 - 7 minut.
Hot´Horse http://blog.hot-horse.si/