PREDSTAVLJAMO: Spoznajte našo spletno mesnico!

hh deli online - blog

Tisti, ki bolj podrobno spremljate dogajanje okoli nas, ste zagotovo že zasledili, da smo našo ponudbo preselili tudi na splet. Hot´Horse Deli, spletna mesnica s konjskim mesom, vam ponuja vse, kar rabite, da si ustvarite pravo Hot´Horse izkušnjo kar doma!

In kaj je pravzaprav najlepše pri tem? To, da je postopek povsem enostaven, dostava pa prilagojena željam stranke! Ne verjamete? Celoten postopek smo tokrat zabeležili v spodnjih korakih.

1. korak: Registracija/prijava
Ob vašem prvem nakupu se boste morali registrirati. To lahko storite kar z vašim Facebook računom ali e-poštnim naslovom. Po uspešni registraciji, slednja ne bo več potrebna in ob vsakem naslednjem obisku se boste prijavili le z vašim uporabniškim imenom in geslom.

output_LgDRnv_registracija_ngif

2. korak: Izbor izdelkov
Izdelki so za lažjo orientacijo razdeljeni v tri glavne kategorije: “piknik”, “gurmansko” in “na žlico”. Preprosto izberite svoj izdelek in ga dodajte v košarico. Z izborom lahko nadaljujete, ali pa izberete “ogled košarice” kjer izberete način dostave oz. prevzema in zaključite nakup.

output_gdHF8X_izbor izdelkov_ngif

3. korak: Zaključek nakupa
V košarici še zadnjič preverite svoje naročilo in se odločite za dostavo v dopoldanskem ali popoldanskem času. Ob nakupu nad 20€ je dostava brezplačna. Izdelke lahko prevzamete tudi osebno, v kateri koli Hot´Horse poslovalnici (strošek dostave je v vsakem primeru brezplačen). Izberete še način plačila (Maestro, MasterCard, Visa in Moneta) in vaše naročilo je že v obdelavi pri nas!

output_5Q5Q4Y_zaključek_ngif

4. korak: Plačilo in dostava
Potrditev naročila boste takoj prejeli tudi na vaš e-naslov, dan zatem, ko vam bodo izdelke dostavili (oz. jih boste prevzeli vi) pa vas prav tako preko e-maila obvestili o natančnejšem času dostave.

output_JfgGjq_dostava_ngif