Imamo novega sodelavca: spoznajte Hot´Horse asistenta!

Imamo novega sodelavca! Spoznajte Hot´Horse asistenta!

Z današnjim dne smo pri Hot´Horse-u zaposlili novega sodelavca. In to ne kar kakršnegakoli. Tudi slednji je moral ustrezati naši zahtevni kadrovski politiki. Po začetnem uvajanju smo ocenili, da je primeren kandidat za našo ekipo. Predstavljamo Hot´Horse asistenta!

Hot´Horse asistent je naš pomočnik, ustvarjen na podlagi umetne inteligence. Na naši Facebook strani bo odgovarjal na pogosta vprašanja, ki nam jih zastavljate preko zasebnega sporočila in posredoval koristne informacije, povezane z nami.

Ker pa je le robot, kljub temu ni tako popoln, kakor naši resnični burgerji. Prav vsakega odgovora, žal, ne bo prepoznal. Toda ne skrbite! V takšnih primerih bo še vedno na voljo ekipa administratorjev, ki bo skrbela za nemoteno komunikacijo in poskrbela, da boste zagotovo prejeli vse informacije, ki jih potrebujete.

Iz izkušenj se vsekakor največ naučimo. Seveda bo moral tudi naš novi pomočnik vsakodnevno skozi vse preizkušnje, ki jih prinaša delo pri Hot´Horse-u. Skozi nove izkušnje se bo učil in izpopolnjeval, ter postajal vse bolj sposoben in moder. Kdo ve, morda ga pa zaposlimo kar za nedoločen čas, kaj pravite?

Hot´Horse asistenta lahko že preizkusite! Na naši Facebook strani začnite pogovor in povprašajte kar vas zanima v zvezi s Hot´Horse lokacijam, ponudbo,… Naš novi pomočnik se že veseli prvega pogovora z vami!

Preizkusite našega novega asistenta!