Hot´Horse Deli – prva spletna mesnica s konjskim mesom!

Hot´Horse Deli - prva spletna mesnica s konjskim mesom!
Po naši mesnici s konjskim mesom na Tržnici Koseze, smo Hot´Horse Deliju našli novi dom tudi na spletu. Z enostavno in uporabnikom prijazno uporabniško izkušnjo, si odslej v le nekaj korakih priskrbite vse potrebno za odlično kosilo, večerjo ali večja (gurmanska) druženja!

V Hot´Horse Deli spletni mesnici najdete konjsko meso in izdelke iz konjskega mesa. Pleskavice, hrenovke, klobase in ostali izdelki bodo poskrbeli za odličen družinski piknik, medtem ko bodo za gurmanska tenderloin stake ali filet mignon zrezki pljučne prava izbira! Ljubitelji jedi na žlico se bodo lahko razveselili bogate izbire za pripravo slastnega konjskega golaža.

Poleg pestre ponudbe smo imeli seveda v mislih tudi naše cenjene stranke in čim enostavnejši postopek naročanja. Le-ta je zares poenostavljen in vas tako od naročila do fantastičnega obroka ločijo le trije koraki.

1. korak: “Danes naročiš, jutri dobiš!”
Udobno se namestite, registrirajte ali prijavite ter preglejte ponudbo izdelkov, ob katerih boste našli tudi nekaj namigov za pripravo. Ko zaključite vaš izbor nadaljujte na plačilo (Mastercard, Visa,…) in po zaključenem postopku bo vaše naročilo že v obdelavi pri nas. Že naslednji dan vas bodo čakali na želenem mestu. Točen čas dostave izveste v e-poštnem sporočilu, ki ga prejmete po zaključenem nakupu.

2. korak: “Izberi način dostave!”
Spletni Hot´Horse Deli ne pozna minimalne vrednosti naročila, razlikuje pa se cena dostave. Ob vrednosti nakupa nad 20€ je dostava brezplačna. Za vaš nakup lahko izberete različne lokaciji po Ljubljani (npr. dom ali služba), izdelke pa lahko prevzamete tudi osebno, v vaši najbližji Hot´Horse poslovalnici. Ob osebnem prevzemu je seveda dostava prav tako brezplačna.

3. korak: “Čas za kuhanje ;)”
Sedaj ste na vrsti vi! Razveselite sebe in najbližje z gurmansko pojedino, pripravite golaž in ostale jedi na žlico ali pa poskusite s pripravo čisto svojega Horseburgerja! Izbor je velik, načini priprave pa neomejeni. Ne odlašajte in naročite svoj najljubši kos mesa še danes!

Obiščite spletni Hot´Horse Deli